Voorbereidingen - Reisverslag uit Groningen, Nederland van mereldijxhoorn - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Groningen, Nederland van mereldijxhoorn - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: mereldijxhoorn

Blijf op de hoogte en volg

02 Januari 2011 | Nederland, Groningen

Hoi allemaal,

Ik vond het een mooi moment om mijn blog aan te maken nu 2011 is begonnen. Het komt nu steeds dichterbij onze reis. Nu is het niet meer 'volgend jaar', nu is het opeens over anderhalve maand...

Ik zal dus naar Bloemfontein, Zuid-Afrika gaan om stage te gaan lopen op de röntgenafdeling in het ziekenhuis. Ik ga samen met drie studiegenootjes daarheen, ben dus gelukkig niet helemaal alleen!

Veel is al geregeld, onderdak, ticket en internationaal rijbewijs... Het enige belangrijke dat nog ontbreekt is een visum, toch vrij essentieel! Ik hoop dat er deze week toch iets meer schot in die zaak komt, hoop dat we een nieuwe letter of acceptance kunnen krijgen zodat we ons visum aan kunnen gaan vragen. Wordt er toch wel een beetje nerveus van!

Ik zal hier tijdens mijn periode daar proberen om hier regelmatig een verhaal te plaatsen, zodat iedereen thuis in Nederland toch een beetje mijn reis kan meebeleven!

• 03 Januari 2011 - 11:34

Jolien:

AAH!! Leuk joh!
    Hoop dat het snel geregeld wordt...heb iedereen hier al mentaal voorbereidt op jullie komst!!

Liefs

• 11 Februari 2011 - 08:28

Tania:

Ha die Merel,

Ik heb je gevonden hoor. Ben heel beniewd naar jouw verhalen straks. Heel veel plezier en succes. Dat je er een hoop van mag leren ; )

Groetjes